Gumice brisača

Gumice brisača predstavljaju jedan od najvažnijih, ako ne i najvažniji dio metlica brisača. Naime, gumice imaju izravni kontakt s vjetrobranskim staklom, zbog čega moraju biti izrađene savršeno, bez greški, te osigurati dugu životnu dob i savršeno brisanje u svim uvjetima

Kakve su razlike između nekih gumica za metlice brisača?
Razlike u kvaliteti su ogromne. Prema našim iskustvima, najkvalitetnije gumice su one koje su izrađene od prirodne gume. Naime, prirodna gumica je manje osjetljiva na oscilacije temperature (i otpornija na UV svjetlost te ostale vremenske utjecaje), što znači da će ostati jednako savitljiva i u zimskom razdoblju, što je od ključnog značaja za savršeno brisanje stakla.

Ako je gumica izrađena od prirodne gume, to još ne znači da su automatski sve takve gumice kvalitetne. Svaki proizvođač ima svoju formulu koju brižno čuva, zbog čega su razlike u kvaliteti ogromne. Neke gumice mogu postati tvrde i ispucale već nakon nekoliko tjedana, dok druge mogu izdržati mjesecima ili uz brižno održavanje čak i godinama.

I brisači Vornitzer™ u našoj ponudi imaju iznimno kvalitetne gumice iz prirodne gume koje imaju dugu životnu dob te su zaštićene teflonskim premazom koji brine za dodatno tiho brisanje. Za dulji opis brisača Vornitzer™ kliknite OVDJE.

Odgovarajuće brisače za vaš auto možete potražiti ovdje:

Potražite brisače za vaš auto ↓

Upotrijebite tražilicu (odaberite marku, model i godište) i potražite koji su odgovarajući prednji brisači (metlice brisača) i zadnji brisači za vaš auto.

Vaš auto nije na popisu? Kliknite OVDJE.

Za dodatna pitanja i pomoć kod kupnje nazovite nas na 01 7757 097 ili nam pišite na info@brisaci.hr

U slučaju kupnje veće količine kontaktirajte nas putem gore navedenog kontakta i priznat ćemo vam popust.