Loši brisači?

losi-brisaci Pretpostavljate da su se vaši brisači oprostili od vas? Primijetili ste da su u posljednje vrijeme vaši brisači počeli za sobom ostavljati velik broj crtica vode koje otežavaju vaš savršen pogled na cestu? Ili još gore, brisači su za sobom počeli ostavljati veliku količinu razmazane vode? Postali su tvrdi i glasni, možda čak i tako glasni da prilikom brisanja stakla škripe? Jesu li vaše metlice brisača postale tako tvrde da preskaču po vjetrobranskom staklu? Uvijek kada pada kiša imate loš osjećaj jer znate da kada budete uključili brisače, sve će biti još gore? Sve su to znakovi da se vaši brisači opraštaju od vas, zbog čega je krajnje vrijeme za zamjenu s drugim brisačima.

Preporučujemo da brisače provjerite svakih 6 mjeseci, posebice prije glavne kišne sezone u Hrvatskoj koja većinom traje od listopada do prosinca. Na taj ćete način izbjeći moguća neugodna iznenađenja kada ćete brisače uključiti nakon dugo vremena. Brisači se mijenjaju prema potrebi, no preporučamo vam da ih zamijenite barem 1x godišnje. Zamjenu brisača preporučujemo ili početkom jeseni ili na početku proljeća kada kiše u Hrvatskoj ima najviše. Na taj ćete se način moći bezbrižno i s veseljem voziti čak i onda kada će biti prognozirano loše vrijeme. Odaberite vidljivost – odaberite sigurnost.

Potražite brisače za vaš auto ↓

Upotrijebite tražilicu (odaberite marku, model i godište) i potražite koji su odgovarajući prednji brisači (metlice brisača) i zadnji brisači za vaš auto.

Vaš auto nije na popisu? Kliknite OVDJE.

Za dodatna pitanja i pomoć kod kupnje nazovite nas na 01 7757 097 ili nam pišite na info@brisaci.hr

U slučaju kupnje veće količine kontaktirajte nas putem gore navedenog kontakta i priznat ćemo vam popust.