O brisačima Vornitzer™

o-brisacima-vornitzerO brisačima Vornitzer™ – najboljim brisačima koje možete kupiti za vaš auto.

Autobrisači Vornitzer™ moderni su automobilski brisači visoke kvalitete. Za sobom ne ostavljaju tragove vode ili sumaglice, svoj posao obave kako na putu prema dole tako i na putu prema gore, a sve to u potpunoj tišini, bez neugodnih zvukova. Brisači Vornitzer™ su sve što se od brisača očekuje i to po vrlo povoljnoj cijeni.

Svjesni smo kako je među svim različitim markama i tipovima brisača teško dobiti brisače s kojima ćemo biti zadovoljni i koji će odgovarati našem autu. Zato smo za Vas pripremili ponudu brisača Vornitzer™ i jednostavnu, a iznimno točnu TRAŽILICU pomoću koje možete potražiti odgovarajuće brisače za vaš auto.

Brisači Vornitzer™ izrađeni su od visokokvalitetnih materijala i obučeni u teflonski premaz čija je zadaća savršeno i tiho brisanje (teflon je poznat kao najskliskija tvar na svijetu). Zahvaljujući posebnoj tehnologiji po kojoj je napravljena gumica brisača, prosječna životna dob ovih brisača iznosi čak oko 1.000.000 pokreta, a testirani su čak na više od 2.000.000 pokreta. Naravno, životna dob ovisi o mnogim čimbenicima – više o životnoj dobi brisača i od čega ta ovisi pročitajte OVDJE. Visoka kvaliteta brisača Vornitzer™ omogućuje savršeno brisanje kod svih temperatura (od -40°C pa do +80°C) i u svim godišnjim dobima, dok aerodinamični dizajn kod ravnih brisača služi za savršeno brisanje i kod većih brzina.

Aerodinamični dizajn s precizno izrađenim opružnim čelikom omogućuje jednakomjerni pritisak na vjetrobransko staklo, zbog čega brisači brišu jednakomjerno i vrlo tiho.

Brisači Vornitzer™ izrađeni su s korisnikom u mislima, zbog čega je namještanje vrlo jednostavno. I neiskusnim korisnicima ono neće oduzeti više od 5 minuta.

Ravni (ang. flat) aerodinamični brisači za auto Vornitzer™ bez problema nadomještaju klasične brisače za auto, čak i ako je vaš auto iz vremena kada tih brisača još nije bilo. Ravni brisači imaju puno prednosti naspram klasičnih brisača, zbog čega Vam jako preporučujemo njihovu zamjenu. Više o razlici između ravnih i klasičnih brisača možete pročitati OVDJE.

Brisači Vornitzer™ odgovaraju svim sljedećim markama (pa čak i ostalim markama i modelima koji nisu ovdje spomenuti – za točnu adekvatnost gledajte nastavke i priključke na koje se brisači Vornitzer™ mogu namjestiti): Audi, Volkswagen (VW), Seat, Škoda, BMW, Opel, Mercedes-Benz, Smart, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Renault, Peugeot, Citroen, Honda, Toyota, Suzuki, Nissan, Mazda, Lexus, Subaru, Mitsubishi, Kia, Hyundai, Ford, Chevrolet, Chrysler, Land Rover, Mini, Jaguar, Volvo, Dacia, Saab…

Potražite brisače za vaš auto ↓

Upotrijebite tražilicu (odaberite marku, model i godište) i potražite koji su odgovarajući prednji brisači (metlice brisača) i zadnji brisači za vaš auto.

Vaš auto nije na popisu? Kliknite OVDJE.

Za dodatna pitanja i pomoć kod kupnje nazovite nas na 01 7757 097 ili nam pišite na info@brisaci.hr

U slučaju kupnje veće količine kontaktirajte nas putem gore navedenog kontakta i priznat ćemo vam popust.