PEUGEOT 406 / 406 COUPE Brisači (Metlice Brisača) + Zadnji Brisač

Potražite brisače za vaš auto ↓

peugeot-406-brisaci-metlice-brisaca-1 peugeot-406-coupe-brisaci-metlice-brisaca-1

Upotrijebite tražilicu (odaberite marku, model i godište) i potražite koji su odgovarajući prednji brisači (metlice brisača) i zadnji brisači za Peugeot 406 / 406 Coupe / 406 SW (Karavan). Za dodatna pitanja i pomoć kod kupnje nazovite nas na 01 7757 097 ili nam pišite na info@brisaci.hr

O brisačima Vornitzer™ u našoj ponudi:
Brisači Vornitzer™ u našoj ponudi predstavljaju visokokvalitetne automobilske brisače. Za sobom ne ostavljaju tragove vode ili sumaglice, svoj posao obave kako na putu prema dole tako i na putu prema gore, a sve to u potpunoj tišini, bez neugodnih zvukova. Brisači Vornitzer™ su sve što se od brisača očekuje i to po vrlo povoljnoj cijeni!

Svjesni smo kako je teško dobiti brisače s kojima ćemo biti zadovoljni i koji će odgovarati našem automobilu. Zato smo za Vas pripremili ponudu brisača Vornitzer™ koji su napravljeni od premium materijala, među koje spada i teflonski premaz koji će se pobrinuti za dodatno odlično i tiho brisanje. Prosječna životna dob iznosi čak oko 1.000.000 poteza. Brisači Vornitzer™ odlično obavljaju svoj posao tokom svih godišnjih doba, dok kvalitetni i precizno izrađeni materijali omogućuju savršeno brisanje čak i kod većih brzina. Više o brisačima Vornitzer™ – najboljim brisačima koje možete kupiti za vaš auto – pročitajte OVDJE.