Često postavljena pitanja o Vornitzer™ brisačima

Kakva je kvaliteta Vornitzer™ brisača u vašoj ponudi i kakvi su u usporedbi s konkurencijskim markama brisača?

– Kao specijalizirana internetska trgovina, našim kupcima želimo ponuditi najbolju kvalitetu za što je moguće povoljniju cijenu. Vornitzer™ brisače u našoj internetskoj trgovini nudimo već niz godina, stoga su i više nego dobro isprobani. Imamo odlična povratna mišljenja kupaca koji nam se vraćaju. I postotak povrata koji je u većini slučajeva prisutan zbog pogrešno naručenog proizvoda skoro je zanemariv. Sve to govori o odličnoj kvaliteti Vornitzer™ proizvoda. Brisače redovito testiramo i na Brisaci.hr te možemo bez sumnje potvrditi da je riječ o vrlo kvalitetnim brisačima. Mogu se s lakoćom usporediti s konkurencijskim premium markama brisača na tržištu, a kod nekolicine primjera pokazali su se čak i boljim odabirom.

Međutim – ne brinite. Vaša kupovina je 100 % sigurna i jamčimo vam 100 % zadovoljstvo. Ukoliko s brisačima niste zadovoljni, pogriješili ste kod kupovine ili ste se jednostavno predomislili, možete nam bilo kada u roku od 15 dana od preuzimanja robe (čak i ako ste u međuvremenu brisače već postavili na automobil i isprobali) to javiti i vratiti paket, a mi ćemo vam vratiti vrijednost brisača.

Mogu li upotrijebiti ravne Vornitzer™ brisače na automobilu koji trenutno ima klasične brisače?

– Naravno. Ravni brisači bez problema zamjenjuju klasične brisače. Toplo vam preporučujemo da ih zamijenite s ravnim brisačima jer potonji imaju u usporedbi s klasičnim metlicama brisača mnoge prednosti. Više o toj temi možete pročitati OVDJE.