O brisačima Vornitzer™

Vornitzer™ brisači (www.vornitzer.com) su moderni automobilski brisači visoke kvalitete. Za sobom ne ostavljaju tragove vode, svoj posao obave kako na putu prema gore tako i na putu prema dole, a svoj posao obave u potpunoj tišini, bez neugodnih zvukova. Vornitzer™ brisači su sve što se od brisača očekuje i to po vrlo povoljnoj cijeni!

Izrađeni su od visokokvalitetnih materijala. Gumica brisača koja je izrađena od 100 % prirodne gume dodatno je presvučena teflonskim slojem koji osigurava zaštitu gumice te savršeno i tiho brisanje. Zahvaljujući kvaliteti i tehnologiji po kojoj su brisači izrađeni, prosječni životni vijek ovih brisača iznosi čak oko 1.000.000 pokreta, a testirani su čak na više od 2.000.000 pokreta.

Oblik Vornitzer™ brisača osigurava ravnomjeran pritisak na vjetrobransko staklo po cijeloj dužini metlice brisača, stoga Vornitzer™ brisači brišu učinkovito i tiho, a svoj posao obave savršeno i kod većih brzina vožnje te u svim godišnjim dobima. Izrađeni su s korisnikom u mislima, stoga je njihovo postavljanje vrlo jednostavno. I neiskusnim korisnicima ono najvjerojatnije neće oduzeti više od 5 minuta.

Vornitzer™ automobilske brisače odlikuju sljedeće značajke

100 % prirodna guma

100 % prirodna guma osigurava odličan rad u svim uvjetima i maksimalni životni vijek.

Visokokvalitetni teflonski premaz

Visokokvalitetni teflonski premaz osigurava odličan i tih rad te zaštitu protiv starenja i habanja.

Aerodinamičan oblik

Aerodinamičan oblik osigurava savršeno djelovanje i kod većih brzina vožnje.

Maksimalni životni vijek

Maksimalni životni vijek zahvaljujući visokokvalitetnoj prirodnoj gumi i teflonskom premazu.

Nečujan rad

Visoka kvaliteta materijala i tehnologija »beskonačnih točaka pritiska na staklo« omogućuje tiho brisanje u svim uvjetima.

Primjereni za sva godišnja doba

Primjereni za sva godišnja doba – od zime do ljeta.

Jednostavno namještanje

Jednostavno namještanje zahvaljujući jednostavnim adapterima koji u potpunosti odgovaraju tipu priključka na vašem automobilu.

Odlično prianjanje uz svako staklo

Odlično prianjanje uz svako staklo zahvaljujući »flat« tehnologiji koja omogućuje ravnomjernu raspodjelu pritiska uzduž cijele površine brisača.

Vornitzer™ brisači mogu se postaviti kako na starije tako i novije automobile. Kako biste potražili odgovarajuće za vaš automobil, upotrijebite našu TRAŽILICU.

Brisači Vornitzer™ mogu se namjestiti na: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, DS, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Škoda, Smart, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen (VW), Volvo