Prednji desni brisač (575mm)

14,30 

Prednji desni brisač (suvozačeva strana).

✓ Brisač 100 % odgovara odabranom automobilu
✓ Brisač ima odgovarajuće priključke, odnosno adaptere za odabrani automobil
✓ Brisač je na zalihi
✓ Odlična iskustva kupaca
✓ Brza dostava

SKU: TYPE-5-575-R Kategorija:

Opis

Vornitzer™ brisači su moderni automobilski brisači visoke kvalitete. Za sobom ne ostavljaju tragove vode, svoj posao obave kako na putu prema gore tako i na putu prema dole, a svoj posao obave u potpunoj tišini, bez neugodnih zvukova. Vornitzer™ brisači su sve što se od brisača očekuje i to po vrlo povoljnoj cijeni!

Izrađeni su od visokokvalitetnih materijala. Gumica brisača koja je izrađena od 100 % prirodne gume dodatno je presvučena teflonskim slojem koji osigurava zaštitu gumice te savršeno i tiho brisanje. Zahvaljujući kvaliteti i tehnologiji po kojoj su brisači izrađeni, prosječni životni vijek ovih brisača iznosi čak oko 1.000.000 pokreta, a testirani su čak na više od 2.000.000 pokreta.

Oblik Vornitzer™ brisača osigurava ravnomjeran pritisak na vjetrobransko staklo po cijeloj dužini metlice brisača, stoga Vornitzer™ brisači brišu učinkovito i tiho, a svoj posao obave savršeno i kod većih brzina vožnje te u svim godišnjim dobima. Izrađeni su s korisnikom u mislima, stoga je njihovo postavljanje vrlo jednostavno. I neiskusnim korisnicima ono najvjerojatnije neće oduzeti više od 5 minuta.

Vornitzer™ automobilske brisače odlikuju sljedeće značajke

100 % prirodna guma

100 % prirodna guma osigurava odličan rad u svim uvjetima i maksimalni životni vijek.

Visokokvalitetni teflonski premaz

Visokokvalitetni teflonski premaz osigurava odličan i tih rad te zaštitu protiv starenja i habanja.

Aerodinamičan oblik

Aerodinamičan oblik osigurava savršeno djelovanje i kod većih brzina vožnje.

Maksimalni životni vijek

Maksimalni životni vijek zahvaljujući visokokvalitetnoj prirodnoj gumi i teflonskom premazu.

Nečujan rad

Visoka kvaliteta materijala i tehnologija »beskonačnih točaka pritiska na staklo« omogućuje tiho brisanje u svim uvjetima.

Primjereni za sva godišnja doba

Primjereni za sva godišnja doba – od zime do ljeta.

Jednostavno namještanje

Jednostavno namještanje zahvaljujući jednostavnim adapterima koji u potpunosti odgovaraju tipu priključka na vašem automobilu.

Odlično prianjanje uz svako staklo

Odlično prianjanje uz svako staklo zahvaljujući »flat« tehnologiji koja omogućuje ravnomjernu raspodjelu pritiska uzduž cijele površine brisača.